Werken bij Stoutenburgh

Stoutenburgh Adviesgroep is een groeiend en dynamisch bedrijf.

Herken jij je in onze missie en visie en beschik jij over kwaliteiten die ons team nog verder versterken? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

Consultant Pensioen en Inkomen

Ben jij ambitieus, resultaatgericht en werk jij graag aan het uitbouwen van jouw netwerk? Ben jij een professional op het gebied van pensioen/inkomensadvies, werk jij graag samen in een team met professionals en beschik jij over een gezonde drive om je te blijven ontwikkelen. Dan pas jij perfect in ons team!

Want als consultant pensioen en inkomen werk je nauw samen met andere specialisten. Je draagt de verantwoordelijkheid om onze bestaande pensioenportefeuille te onderhouden (met de nadruk om collectief pensioen), maar ook verder uit te bouwen door nieuwe relaties aan ons te binden.

Eerst even voorstellen:

Stoutenburgh Adviesgroep helpt ondernemers en particulieren bewust financiële keuzes te maken waardoor zij meer grip op hun financiën krijgen en zo hun leven kunnen verrijken. Hierbij staan zekerheid, ontspanning en plezier hoog in ons vaandel, uiteraard richting onze relaties maar ook richting de collega’s. En dit doen wij al ruim 65 jaar met veel succes.

Het team van Stoutenburgh Adviesgroep bestaat uit 8 professionals verdeeld over de afdelingen: zakelijk schade & inkomen (riskmanagement), pensioen & inkomen, particulieren schade en leven & hypotheken. Stoutenburgh Adviesgroep heeft geen enkele verplichting om financiële producten onder te brengen bij welke financiële instelling dan ook. Voor onze zakelijke relaties gaat de voorkeur uit om te werken op basis van een vergoeding te betalen door de klant en niet meer door de verzekeraars middels provisie. Hier hebben wij inmiddels een jarenlange ervaring in opgebouwd.

Omdat Stoutenburgh Adviesgroep gespecialiseerd is in het adviseren en begeleiden van relaties besteden wij administratieve handelingen, daar waar mogelijk, uit aan een aantal partijen met wie wij nauw samenwerken.

Doel van de functie:

Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het opbouwen, uitbreiden en onderhouden van duurzame relaties met bedrijven door heel Nederland op het gebied van pensioen en inkomen. De afgelopen jaren hebben wij een mooie klantenkring en netwerk opgebouwd, daarnaast is jouw creatieve inbreng om dit verder uit te bouwen zeer welkom. Jij bent betrokken bij het opstellen van de marktbewerkingsplannen om deze ambities waar te maken.

Onze consultants worden bijgestaan door professionals op kantoor met wie je nauw samenwerkt. Om onze kennis op peil te houden en verder uit te bouwen investeren wij veel in onze kennis.

Jouw profiel:

 • Minimaal HBO opleidings-/denkniveau, aangevuld met WFT basis, WFT Pensioen en WFT Inkomen
 • Een gezonde dosis ervaring in de zakelijke pensioen- en inkomensmarkt
 • Ondernemend, lef, teamspeler, doener
 • Commercieel en klantgericht (signaleert kansen en handelt hiernaar)
 • Je hebt een zakelijk netwerk (bij voorkeur in Amersfoort en omgeving)
 • Werken vanuit huis is een optie, dus woonachtig in Leusden of omgeving niet direct noodzakelijk

Ons aanbod:

 • Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Auto van de zaak
 • Premievrije pensioenregeling en WGA-gat en WIA-excedent, korting op schade- en ziektekostenverzekeringen
 • Opleidingsfaciliteiten
 • Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid

Past deze uitdaging bij jou? Spreekt ons bedrijf jou aan? Dan hopen wij dat jij ons team komt versterken!!

Wil jij contact met ons opnemen of heb je vragen? Onderstaand tref je onze contactgegevens aan.

Stoutenburgh Adviesgroep BV, Rolf Segerink (algemeen directeur)
Per mail: rolfsegerink@stoutenburgh.nl
Telefonisch: 033-7600760 of 06-15066188