Waar staan wij voor

Missie

Stoutenburgh Adviesgroep wil meer zekerheid, ontspanning en plezier toevoegen aan het leven van haar klanten.

Visie

Stoutenburgh Adviesgroep helpt particulieren en ondernemers om bewust financiële keuzes te maken waardoor zij meer grip op hun financiën krijgen en zo hun leven kunnen verrijken.

Alle medewerkers van Stoutenburgh Adviesgroep hebben een eed/belofte afgelegd.

Aangenaam keuzes maken

Stoutenburgh Adviesgroep is al ruim 65 jaar financieel specialist. Of het nu gaat om de continuïteit van uw onderneming, uw inkomen, uw pensioen, uw woning of uw verzekeringen: u krijgt haarscherpe analyses op basis waarvan u de beste keuzes kunt maken. Onze begeleiding gaat echter verder dan het opleveren van een deskundig rapport. Service- en kwaliteitsgaranties, een hoge mate van betrokkenheid en een écht persoonlijke benadering kenmerken al jarenlang de werkwijze van de Stoutenburgh Adviesgroep.

Onafhankelijk en vertrouwd

Stoutenburgh Adviesgroep heeft geen enkele verplichting om financiële producten onder te brengen bij welke financiële instelling dan ook. De producten en instellingen die wij u aanbevelen komen voort uit de selectie die wij voor u maken op basis van de beste voorwaarden en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Alle medewerkers van Stoutenburgh Adviesgroep hebben een eed/belofte (link naar dit formulier) afgelegd. Deze bevat verklaringen op het gebied van onder meer het centraal stellen van het klantbelang, geen misbruik maken van kennis, geheimhouding van hetgeen is toevertrouwd en het maken van een zorgvuldige belangenafweging.

Zekerheid, ontspanning en plezier

Wat geeft u plezier in het leven? Wat is voor u als ondernemer of binnen uw gezin belangrijk? De antwoorden op deze vragen zijn voor iedereen anders. Toch hebben de antwoorden ook iets met elkaar gemeen: er zit in veel gevallen een financieel aspect aan. Dat is waar Stoutenburgh Adviesgroep u bij helpt: bewust financiële keuzes maken. Want wie grip heeft op zijn financiën, kan meer zekerheid, ontspanning en plezier toevoegen aan het leven. En dat is precies waar Stoutenburgh Adviesgroep voor staat!