Evenementen

uitzicht op pensioen - week van de zorg - feestje? Leen ons springkussen!

Uitzicht op pensioen

Iedereen hoopt straks heerlijk te gaan genieten als het werkende bestaan erop zit. Maar heeft u tegen die tijd ook voldoende financiële middelen om te doen wat u wilt doen? Een belangrijke vraag waar veel mensen geen pasklaar antwoord op hebben. Omdat ze pensioen ingewikkeld of saai vinden. Of omdat ze gewoonweg niet weten waar te beginnen als het om pensioen gaat. Stoutenburgh Adviesgroep helpt u graag om bewust financiële keuzes te maken. Dat begint met goede, heldere informatievoorziening. Daarom nodigen we u van harte uit voor onze gratis workshop ‘Uitzicht op pensioen’.

Kom naar onze kosteloze workshop ‘Uitzicht op pensioen’
Graag nemen wij u op een eenvoudige wijze mee in de wereld van pensioenen en de financiële en fiscale zaken waar u mee te maken krijgt. Aan het eind van deze gratis workshop weet u in hoofdlijnen:

  • Waar u de informatie over uw eigen pensioen kunt vinden en wat dit voor u betekent
  • Wat u ongeveer ontvangt als u met pensioen gaat of wat uw nabestaande krijgt als u komt te overlijden
  • Welke mogelijkheden u heeft om het inkomen op uw oude dag te verhogen

Programma

  • Ontvangst 19.15 uur
  • Start 19.30 uur
  • Einde 21.00 uur

Aanmeldformulier ‘Uitzicht op pensioen’

Ik kom graag op *

Ik kom *

Naam *

Email *

Telefoon *

Straat + Huisnummer *

Postcode + woonplaats *

Hypotheken workshop

De hypotheek staat op dit moment volop in de schijnwerpers. Op menig verjaardagsfeest komen mooie succesvolle verhalen voorbij.
Onze specialist hypotheken, Maarten Brunnekreef, deelt graag zijn kennis rondom het onderwerp hypotheken met u zodat u op de hoogte ben van alle actuele ontwikkelingen rondom uw hypotheek. En omdat wij het belangrijk vinden dat wij deze kennis met onze relaties delen bieden wij dit jaar geheel kosteloos een informatieve workshop aan rondom het onderwerp hypotheken.
De workshop wordt gegeven in Leusden. Voor meer informatie en aanmelden ga naar de inschrijfpagina.

Week van de Zorg van 3 tot en met 7 december 2018

In november en december maken de zorgverzekeraars hun premies voor het volgende jaar bekend. Met behulp van onze zorgvergelijker kunt u zelf uw zorgverzekering samenstellen, vergelijken en afsluiten! In een paar minuten heeft u hier uw gegevens ingevuld. Vervolgens sturen wij u eind november, zodra de premies van alle zorgverzekeraars bekend zijn, een top drie van zorgverzekeringen die het best bij u aansluiten. Op dat moment kunt u uw keuze maken en uw zorgverzekering digitaal afsluiten. Heeft u vragen over uw zorgverzekering neem dan contact met ons op (033-7600760) of kom van 3 tot en met 7 december naar onze Week van de Zorg.

Zo laat u niets aan het toeval over en ontvangt u de zorg die bij u past. Dit alles is gratis en vrijblijvend.

Wilt u verzekerd zijn van vrije keuze (aanrader!) van zorgverlener? Kies dan hieronder bij stap 2 (dekking) bij ‘soort basisverzekering‘ voor ‘restitutie‘.

Kies uw zorgverzekering

Springkussen

Feestje? Leen ons kussen. Het is onze missie om meer zekerheid, ontspanning en plezier toevoegen aan het leven. En daarbij gaan we verder dan alleen financieel advies. Klant of geen klant bij Stoutenburgh Adviesgroep, iedereen kan gratis ons springkussen lenen. Wilt u kinderen blij maken met een springkussen op uw feest? Reserveer dan nu ons springkussen.

Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden via info@stoutenburgh.nl