Klanten

Hier treft u een aantal reacties aan die wij van onze klanten hebben ontvangen:

Een 10 wordt niet vaak gegeven maar in deze specifieke zaak sloten alle schakels naadloos op elkaar aan. De communicatie effectief, expertise snel en vakkundig gedaan. Toewijzing en uitbetaling na communicatie binnen 2 dagen, top! Ook het schilderwerk waar wij nadien over reclameerden is zonder tegenvragen toegekend en goed gecommuniceerd. Ik kan zelf terugkijken op veel ervaring met klankcontacten en zo zie ik het graag, nogmaals dank daarvoor!

Michel van de Haar

Ik liep met de vraag hoe ik mijn vrijgekomen lijfrenteverzekering het meest gunstig kon besteden. Maarten Brunnekreef heeft mij de diverse mogelijkheden goed uit weten te leggen. Ik had ook het vertrouwen dat hij het vervolgens goed zou regelen. Dat is ook gebeurd, mijn dank hiervoor!

Wilma de Vries

Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met de Stoutenburgh Adviesgroep voor een advies omtrent mijn pensioen aangelegenheden. Ik ben zeer tevreden over het geleverde advies en de implementatie ervan door Maarten Brunnekreef. Kortom een zeer tevreden klant!

Hans Otten

Vanaf begin dit jaar de goede dienstverlening van Stoutenburgh mogen ervaren. Maarten Brunnekreef heeft met heel veel geduld onze financiële situatie en wensen inzichtelijk gemaakt en daar een goede oplossing voor gecreëerd. Ik kan Stoutenburgh dan ook iedereen aanbevelen voor financiële dienstverlening.

Marcel Foederer

Ik ben zeer tevreden over Stoutenburgh. Vooral het persoonlijk contact, zoals een bezoek aan huis vond ik erg waardevol. Alle zaken waar ik als leek geen verstand van heb, zoals het bundelen van diverse verzekeringen werden prima voor mij verzorgd. En ook belangrijk: er werd mij niets aangesmeerd. Integendeel zelfs, ik ben nu goedkoper uit.

Anke Labrie

Wij zijn bij Stoutenburgh gekomen toen onze vorige adviseur ermee stopte. Wij hebben jullie maar een paar keer nodig gehad en daar waren wij bijzonder tevreden over. De contacten zijn goed. Wij worden op de hoogte gehouden indien nodig. Wat wil je nog meer.

André en Thea

Het persoonlijke contact bij Stoutenburgh is zeer prettig. De afwikkeling is netjes en op de afgesproken tijd is alles goed geregeld.

Truus ten Dolle