Advies

Financieel advies: u bepaalt hoe en waar

Stoutenburgh Adviesgroep biedt haar klanten graag optimaal gemak. Daarom bepaalt u zelf hoe en waar u met een adviseur in gesprek wilt gaan:

 • bij u thuis (beschikbaar voor relaties in Leusden en omgeving)
 • bij ons op kantoor
 • online met behulp van een webcam
 • telefonisch

Waarom een adviesgesprek?

Wat uw plannen in het leven ook zijn, er zit in veel gevallen een financieel aspect aan. Dat is waar Stoutenburgh Adviesgroep u bij helpt: bewust financiële keuzes maken. Of het nu gaat om uw inkomen, uw pensioen, uw woning of uw verzekeringen: een goed plan is goud waard. U heeft dan direct een helder inzicht in de kosten, u krijgt financiële producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding en u weet zeker dat u niet over- of onderverzekerd bent. Want wie grip heeft op zijn financiën, kan meer zekerheid, ontspanning en plezier toevoegen aan het leven. Dat is het uitgangspunt bij onze adviezen.

Waarom Stoutenburgh Adviesgroep?

Wij stellen het juiste verzekeringspakket voor u samen. Graag zijn wij uw adviseur voor al uw verzekeringen. Dit levert u de volgende voordelen op:

 • scherpe premie met de mogelijkheid tot het samenstellen van een pakketpolis met aantrekkelijke kortingen
 • de zekerheid dat u niet dubbelverzekerd bent en hierdoor te veel premie betaalt
 • onafhankelijk advies, wij zullen alle verzekeringen eerlijk vergelijken en de beste oplossing voor u vinden
 • één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen
 • gemak
 • digitaal al uw verzekeringen in één overzicht via mijn polismap
 • snelle en adequate schade afhandeling

Verzekeringen en bancaire oplossingen

Hier vindt u een overzicht van alle particuliere verzekeringen en bancaire oplossingen die wij aanbieden. Tevens treft u op hoofdlijnen een korte toelichting aan wat de verzekering en bancaire oplossing inhoudt. Wilt u exact weten wat er wel en niet onder de dekking van de verzekering valt of wat voor u de beste keuze is, neem dan contact met ons op

Zorg

Zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Met behulp van onze zorgvergelijker kunt u zelf uw zorgverzekering samenstellen, vergelijken en afsluiten! In een paar minuten heeft u hier uw gegevens ingevuld en krijgt u een top drie van zorgverzekeringen die het beste bij u aansluiten. Op dat moment kunt u uw keuze maken en uw zorgverzekering digitaal afsluiten. Heeft u vragen over uw zorgverzekering neem dan contact met ons op (033-7600760) of kom van 3 tot en met 7 december naar onze Week van de Zorg.

Zo laat u niets aan het toeval over en ontvangt u de zorg die bij u past. Dit alles is gratis en vrijblijvend.

Wilt u verzekerd zijn van vrije keuze (aanrader!) van zorgverlener? Kies dan in de zorgverzekeringscheck bij stap 2 (dekking) bij ‘soort basisverzekering‘ voor ‘restitutie‘.

Klik hier voor de module

Hypotheken

De hypotheek is voor veel huishoudens de grootste vaste last per maand.

De looptijd van een hypotheek is vaak lang. En in die tijd kan er veel gebeuren. Stoutenburgh Adviesgroep is op al die momenten uw vraagbaak en adviseur.

 • vinden van de beste hypotheek qua rente en voorwaarden (wij werken met diverse geldverstrekkers samen en kopen graag zo scherp mogelijk voor u in)
 • eventueel aanpassen van de hypotheek in geval van een echtscheiding, werkloosheid, overlijden of arbeidsongeschiktheid
 • eventueel aanpassen van de hypotheek vanwege bijvoorbeeld studerende kinderen, leuke (dure) hobby’s of pensionering
 • eventueel aanpassen van de hypotheek bij wijzigende fiscale wetgeving
 • adviseren over tussentijds openbreken van uw hypotheek, bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen of omdat u wilt profiteren van een lagere rente - en wellicht lagere maandlasten.

Hieronder treft u een aantal handige hulpmiddelen aan voor een snelle oriënterende berekening.

De hypotheek staat op dit moment volop in de schijnwerpers. Op menig verjaardagsfeest komen mooie succesvolle verhalen voorbij.
Onze specialist hypotheken, Maarten Brunnekreef, deelt graag zijn kennis rondom het onderwerp hypotheken met u zodat u op de hoogte ben van alle actuele ontwikkelingen rondom uw hypotheek. En omdat wij het belangrijk vinden dat wij deze kennis met onze relaties delen bieden wij dit jaar geheel kosteloos een informatieve workshop aan rondom het onderwerp hypotheken.
De workshop wordt gegeven in Leusden. Voor meer informatie en aanmelden ga naar de inschrijfpagina.

Scheiden

Een scheiding zet uw wereld op zijn kop. Vaak moet u in korte tijd belangrijke financiële keuzes maken waarvan de gevolgen vaak moeilijk te overzien zijn. Stoutenburgh Adviesgroep geeft antwoord op vragen als: wat heb ik aan het einde van de maand te besteden, kan ik in mijn huis blijven wonen, wat moet ik doen met het pensioen, welke gevolgen heeft de scheiding voor mijn eigen zaak? Samen zoeken we naar de beste financiële oplossing. Zodat u weer grip krijgt op uw persoonlijke financiële situatie. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Grip èn rendement met financiële planning

Wilt u grip hebben en houden op uw financiën? Dan is het van belang om te weten wat u met uw geld wilt doen, nu én in de toekomst. En belangrijker is nog: hoe kunt u dat realiseren? Met onze financiële planning krijgt u slimme vermogens- en pensioenadviezen en laten we u zien hoe u uw vermogen zo fiscaal aantrekkelijk mogelijk kunt beheren. Daarbij kijken we ook naar scenario’s die uw plan mogelijk kunnen aantasten, zoals verlies van uw baan, arbeidsongeschiktheid en overlijden van u of uw eventuele partner. Hoe kunt u deze risico’s het beste afdekken? Kortom, met een financieel plan van Stoutenburgh Adviesgroep heeft u grip op uw financiële situatie en bent u in staat om de juiste keuzes te maken. Wij rekenen een vast bedrag voor deze dienstverlening. Dit betreft echter eerder een investering: goede financiële planning verdient zichzelf namelijk al snel terug! Wilt u meer weten over financiële planning? Neem dan contact met ons op.

Pensioen en lijfrente

Direct ingaand pensioen

Heeft u pensioen opgebouwd middels een beschikbare premieregeling via uw werkgever? U krijgt dan op uw pensioendatum een kapitaal waarmee u uw pensioen moet aankopen. Vaak krijgt u een paar maanden voor de pensioendatum bericht van uw pensioenverzekeraar: ‘Uw pensioenkapitaal komt vrij.’ Met dit pensioenkapitaal moet u een pensioenuitkering aankopen en dat betekent dat u een aantal keuzes moet maken. Nadat wij uw situatie en wensen in kaart hebben gebracht verwerken wij onze bevindingen in een helder financieel rapport dat wij met u bespreken. Op basis van deze bevindingen kunt u een goede keuze maken over uw pensioen. Daarna zorgen wij ervoor zorgen dat wij de oplossing zo scherp mogelijk voor u inkopen. Wij rekenen vaste kosten voor deze dienstverlening, wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op.

Mijn lijfrente komt vrij, wat nu?

Als uw lijfrenteverzekering binnenkort de einddatum bereikt, moet u een aantal keuzes maken. Misschien wilt u hiermee uw pensioen aanvullen. Of juist nog even doorsparen zodat uw uitkering straks hoger wordt. Onze adviseur berekent de verschillende mogelijkheden en legt deze vervolgens helder aan u uit. Samen met u werken we toe naar de beste oplossing, zodat u onbezorgd van uw oude dag kunt genieten. Wij rekenen een vast bedrag voor deze dienstverlening. Meer weten over uw lijfrente? Neem dan contact met ons op.

Check regelmatig uw levensverzekering of bankspaarregeling

Heeft u in het verleden zelf of via een andere adviseur dan Stoutenburgh Adviesgroep een levensverzekering of bankspaarregeling afgesloten? Dan is het goed om regelmatig te toetsen of dit product u nog steeds het resultaat oplevert dat u ermee voor ogen heeft. Met onze 123 waardecheck weet u snel of dit inderdaad het geval is of dat u andere maatregelen moet treffen. De 123 waardecheck werkt heel eenvoudig: u vult onderstaande vragen in en wij analyseren deze en nemen daarna contact met u op om u te informeren over de uitkomsten.

Aanmeldformulier ‘123 waardecheck’

Geslacht *

Naam *

Email *

Telefoon *

Geboortedatum *

Partner *

Weet u waarvoor u spaart? *

Heeft u nog een offerte of adviesrapport van destijds? Deze kunt u meesturen, wij zullen deze meenemen in onze advisering.

U kunt één of meerdere offertes/adviesrapporten tegelijk selecteren