Workshop hypotheken

De hypotheek staat op dit moment volop in de schijnwerpers.

Op menig verjaardagsfeest komen mooie succesvolle verhalen voorbij. Bijvoorbeeld van vrienden die hun hypotheek hebben opgebroken waardoor er een mooie besparing is ontstaan, of een collega die zijn droomhuis heeft gekocht en door de lage rente een gunstige hypotheek heeft afgesloten. Wellicht vraagt u zich af of hier ook een mooie kans voor u ligt? Maar helaas liggen er ook gevaren op de loer, onlangs stond de problematiek rondom de aflossingsvrije hypotheek in de krant, voor menig 50 plusser kan dit leiden tot een onaangename verassing want de bank wil toch wel een keer haar geld terug ontvangen. Wat kunt u hier nu mee?

Onze specialist hypotheken, Maarten Brunnekreef, deelt graag zijn kennis rondom het onderwerp hypotheken met u zodat u op de hoogte ben van alle actuele ontwikkelingen rondom uw hypotheek. En omdat wij het belangrijk vinden dat wij deze kennis met onze relaties delen bieden wij dit jaar geheel kosteloos een informatieve workshop aan rondom het onderwerp hypotheken.

Welke onderwerpen komen tijdens de workshop aan bod:

  • Oversluiten van mijn hypotheek, hoe bepaal ik of dit interessant is?
  • Ik wil verbouwen of misschien wel verhuizen, waar heb ik overal rekening mee te houden?
  • De aftrek van de hypotheekrente is al beperkt, wat betekent dit voor nu en in de toekomst?
  • Wat kunnen de gevolgen zijn van mijn aflossingsvrije hypotheek?

Tijdens deze avond delen wij niet alleen onze kennis over deze onderwerpen maar geven wij u ook praktische tips mee naar huis. Kortom een boeiende avond waarin wij u in een ruim uur, onder het genot van een heerlijke kop koffie, bijpraten over deze onderwerpen. Wij zouden het leuk vinden u te mogen ontvangen, neemt u gerust uw partner of een introducé mee!

19.15 uur Ontvangst
19.30 uur Start
20.30 uur Einde

Aanmeldformulier ‘Hypotheken’

Een week voor aanvang van de workshop ontvangt u een routebeschrijving + bevestiging per mail

Ik kom graag op *

Ik kom *

Naam *

Email *

Telefoon *

Straat + Huisnummer *

Postcode + woonplaats *