Evenementen

business lunchen en borrels - 3 luik Marxman advocaten - voordeel van delen - springkussen

Business lunches en borrels

Het is de missie van Stoutenburgh Adviesgroep om meer zekerheid, ontspanning en plezier toe te voegen aan het leven

Daarom combineren wij graag het nuttige met het aangename via onze businesslunches en businessborrels. Klant of niet, elke ondernemer is hier van harte welkom! Iedere bijeenkomst kent een specifiek thema, gelieerd aan pensioen, schade, risicomanagement of inkomen/verzuim. Geen droge presentaties maar een heldere blik op wat dit onderwerp in de praktijk voor u betekent. Welke impact heeft het op uw onderneming en hoe gaat u hiermee om? Door kennis en ervaring te delen helpen wij elkaar bij het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteraard heeft u tijdens de lunch of borrel voldoende gelegenheid om te netwerken.

Schrijf u in

Bedrijfsnaam *

Naam *

Email *

Telefoon

3 luik Marxman Advocaten en Stoutenburgh Adviesgroep

Kennisbundeling Stoutenburgh Adviesgroep en Marxman Advocaten

Stoutenburgh Adviesgroep en Marxman Advocaten organiseren dit jaar drie gezamenlijke bijeenkomsten met als overkoepelend thema ’Ondernemen zonder risico’s bestaat niet! Risicobeheersing wel’. Aan de hand van actualiteiten en nieuwe ontwikkelingen worden verschillende deelthema’s besproken vanuit een juridisch en een verzekeringstechnisch perspectief.

Het seminar vindt plaats van 15.30 tot 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel, op het kantoor van Marxman Advocaten aan de Computerweg 1E in Amersfoort. Wij ontvangen u graag vanaf 15.00 uur. Aan het seminar zijn geen kosten verbonden

Heeft u interesse om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst? U kunt zich aanmelden via deze link

Voordeel van delen

Kennis delen vinden wij belangrijk

Daarom zijn wij gestart met ‘Het Voordeel van Delen’, een online platform voor bedrijven in de regio Amersfoort. ‘Het Voordeel van Delen’ biedt bedrijven (B2B) een podium om zich te presenteren, om een hulpvraag te stellen en om voordeel te bieden. Door het gebruik van social media wordt de kennis en het voordeel verspreid onder alle deelnemers en hun netwerken.Ga voor meer informatie naar www.hetvoordeelvandelen.nl

Springkussen

Feestje? Leen ons kussen

Het is onze missie om meer zekerheid, ontspanning en plezier toevoegen aan het leven. En daarbij gaan we verder dan alleen financieel advies. Klant of geen klant bij Stoutenburgh Adviesgroep, iedereen kan gratis ons springkussen lenen. Wilt u kinderen blij maken met een springkussen op uw feest? Reserveer dan nu ons springkussen.

Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden via info@stoutenburgh.nl