Evenementen

business lunchen en borrels - 3 luik Marxman advocaten - voordeel van delen - springkussen

Business lunches en borrels

Het is de missie van Stoutenburgh Adviesgroep om meer zekerheid, ontspanning en plezier toe te voegen aan het leven

Daarom combineren wij graag het nuttige met het aangename via onze businesslunches en businessborrels. Klant of niet, elke ondernemer is hier van harte welkom! Iedere bijeenkomst kent een specifiek thema, gelieerd aan pensioen, schade, risicomanagement of inkomen/verzuim. Geen droge presentaties maar een heldere blik op wat dit onderwerp in de praktijk voor u betekent. Welke impact heeft het op uw onderneming en hoe gaat u hiermee om? Door kennis en ervaring te delen helpen wij elkaar bij het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteraard heeft u tijdens de lunch of borrel voldoende gelegenheid om te netwerken.

Schrijf u in

Bedrijfsnaam *

Naam *

Email *

Telefoon

3 luik Marxman Advocaten en Stoutenburgh Adviesgroep

Uitnodiging bijeenkomst Actualiteiten pensioen- en arbeidsrecht op 20 september 2018

Weinig gebieden zijn meer in beweging dan het arbeids- en pensioenrecht. U kunt denken aan de nieuwe privacywetgeving binnen HR en de OR, de nieuwe Arbowet en het wetsvoorstel 'Arbeidsmarkt in Balans' en de toegenomen zorgplicht van de werkgever als gevolg van de Wet verbeterde premieregeling. Ook dit jaar praten we u weer helemaal bij over de laatste stand van zaken en voor uw praktijk relevante uitspraken.

Tijdens de lunchbijeenkomst van Marxman Advocaten en Stoutenburgh Adviesgroep op 20 september aanstaande van 12.00 - 14.00 uur bespreken we - onder het genot van een broodje - de laatste ontwikkelingen van zowel pensioen- als arbeidsrecht. Zo verenigt u het aangename met het nuttige. Kortom, een informele bijeenkomst gericht op uw praktijk, met veel ruimte voor vragen.

U komt toch ook? Zet het alvast in de agenda! De concrete invulling en het programma ontvangt u in augustus. Natuurlijk kunt u zich alvast aanmelden via de website of door een mailtje te sturen naar arbeidsrecht@marxman.nl.

Sprekers

  • Marcel Weij, Pensioenconsultant Stoutenburgh Adviesgroep
  • Elisabeth Klein Hofmeijer, sectievoorzitter Arbeid & Organisatie Marxman Advocaten.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, maar toch van gedachten willen wisselen over het onderwerp, dan vernemen wij dat graag.

Heeft u interesse om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst? U kunt zich aanmelden via deze link

Voordeel van delen

Kennis delen vinden wij belangrijk

Daarom zijn wij gestart met ‘Het Voordeel van Delen’, een online platform voor bedrijven in de regio Amersfoort. ‘Het Voordeel van Delen’ biedt bedrijven (B2B) een podium om zich te presenteren, om een hulpvraag te stellen en om voordeel te bieden. Door het gebruik van social media wordt de kennis en het voordeel verspreid onder alle deelnemers en hun netwerken.Ga voor meer informatie naar www.hetvoordeelvandelen.nl

Springkussen

Feestje? Leen ons kussen

Het is onze missie om meer zekerheid, ontspanning en plezier toevoegen aan het leven. En daarbij gaan we verder dan alleen financieel advies. Klant of geen klant bij Stoutenburgh Adviesgroep, iedereen kan gratis ons springkussen lenen. Wilt u kinderen blij maken met een springkussen op uw feest? Reserveer dan nu ons springkussen.

Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden via info@stoutenburgh.nl